Apollo Vredestein B.V. als werkgeverBij Apollo Vredestein B.V. staat de medewerker centraal, omdat het succes van de onderneming primair afhangt van flexibiliteit, kwaliteit en motivatie van onze medewerkers. Wij achten het van groot belang voortdurend te investeren in hun verdere ontwikkeling. De kwaliteit en tevredenheid van onze medewerkers bepaalt het onderscheidend voordeel op de concurrentie. Interdisciplinaire samenwerking vormt de sleutel voor het succes van onze onderneming.

Onze omzet realiseren wij voor het overgrote deel buiten Nederland. Een deel van de producten wordt onder ons toezicht geproduceerd bij partners in India en Thailand. Wij hebben zodoende vaste voet in diverse landen in het Verre Oosten. Alerte interactie met een veeleisende markt vraagt om teamgeest, kwaliteit en flexibiliteit van onze 1.800 medewerkers. Hun resultaatgerichte instelling is de kracht van Apollo Vredestein B.V.

Apollo Vredestein B.V. staat voor voortdurende innovatie en het maximaal benutten van competenties. Dit alles is gericht op verbetering van de bedrijfsprestaties en op het ontplooien van talent. Onze kracht is hierbij een integrale benadering, korte communicatielijnen en een informele, open cultuur. Daarmee is Apollo Vredestein B.V. in staat regelmatig nieuwe producten te lanceren. Medewerkers krijgen gerichte scholing en binnen het bedrijf zijn er ruime ontwikkelings- en doorgroeimogelijkheden.

Als je bij ons komt werken, ervaar je een platte organisatievorm. Besluiten worden snel genomen en leiden tot een snelle ontwikkeling van nieuwe, originele producten. Collega’s zijn hooggekwalificeerd en kennen veel autonomie binnen hun functie. Je kunt bij ons aan het werk binnen een grote diversiteit van disciplines. Apollo Vredestein B.V. beheerst namelijk alle bedrijfsprocessen zelf: van ontwikkeling tot productie en van het vermarkten tot de logistiek. Werken bij ons betekent een grote mate van autonomie, veelzijdigheid en multidisciplinaire samenwerking. Passie, drive, creativiteit en durf zijn belangrijke persoonlijke competenties voor medewerkers van Apollo Vredestein B.V.

Contact | Sitemap | Disclaimer | Copyright © 2012. Apollo Vredestein B.V. Alle rechten voorbehouden.