Apollo Vredestein B.V.

Apollo Vredestein B.V. maakt onderdeel uit van Apollo Tyres Ltd. Apollo Tyres Ltd. is een multinational met kantoren en diverse productielocaties in onder meer India, Nederland en Hongarije. Daarnaast beschikken we over twee Global R&D Centers waar met onze kennis en gedrevenheid nieuwe producten ontwikkeld worden die vaak als testwinnaar op de markt komen. We zijn een jonge, ambitieuze en dynamische organisatie met een unieke identiteit. Het hoofdkantoor is gevestigd in Londen.Visie: Een premium bandenleverancier zijn met een gediversifieerde en multinationale aanwezigheid.

Het Nederlandse Apollo Vredestein B.V. heeft haar hoofdkantoor in Amsterdam en produceert en verkoopt hoogwaardige banden onder de merknamen Apollo en Vredestein. Dit gebeurt via een uitgebreid internationaal netwerk van eigen vestigingen in Europa.

 

Vredestein

Het merk Vredestein bestaat al ruim honderd jaar en heeft zich in die jaren ontwikkeld tot een premium merk in de bandenindustrie. Onder deze merknaam verkopen wij onder andere personenwagenbanden, banden voor agrarische en industriële toepassingen en banden voor tweewielers. Een belangrijk deel van onze autobanden wordt ontworpen door het Italiaanse designhuis Guigiaro. Wij leveren aan zowel de vervangingsmarkt als aan gerenommeerde automobielfabrikanten (Original Equipment Manufacturing).

Apollo

Apollo is een “flanker” brand; een merk ter ondersteuning van het merk Vredestein. Onder deze merknaam verkopen we personenwagenbanden in een groeiend aantal Europese landen. Onze omzet realiseren wij voor het overgrote deel buiten Nederland.

Een deel van de producten wordt onder ons toezicht geproduceerd bij partners in India en Thailand. Wij hebben zodoende vaste voet in diverse landen in het Verre Oosten. Alerte interactie met een veeleisende markt vraagt om teamgeest, kwaliteit en flexibiliteit van onze 1800 medewerkers. Hun resultaatgerichte instelling is de kracht van Apollo Vredestein B.V.

Contact | Sitemap | Disclaimer | Copyright © 2012. Apollo Vredestein B.V. Alle rechten voorbehouden.