Nieuws

#ROCKTHEROAD! Vredestein lanceert grootste online campagne 09-10-2015 | 12:49
Om in de stemming te komen voor het Amsterdam Dance Event lanceerde Vredestein op donderdag 8 oktober de nieuwe muziektrack 'United We Are - Vredestein remix', gecreëerd door 's werelds nummer één dj Hardwell en de Spaanse coureur Carmen Jorda.

De 'United We Are - Vredestein remix' is een track speciaal gecreëerd om autorijden en muziek te combineren. De track omhelst de prestatie van Vredestein-banden op een unieke manier; het is geïnspireerd op de technische data van de banden in actie.

Verjonging doelgroep

#ROCKTHEROAD is de grootste online campagne van Vredestein en het bandenmerk wil hiermee meer aandacht creëren bij een jongere doelgroep met een leeftijd tussen 25 en 45 jaar. "De campagne is opgezet om nadruk te leggen op het premium aanbod en de prestaties van de Vredestein-banden. Wij geloven dat we met deze campagne en een sterke aanwezigheid op social media een link kunnen leggen met de nieuwe doelgroep", aldus Marco Paracciani, CMO van moederbedrijf Apollo Tyres.

Inspirerende prestatie
De campagne #ROCKTHEROAD is een samenwerking van Vredestein met dj Hardwell, tweemaal uitgeroepen tot ’s werelds beste dj, en de Spaanse coureur Carmen Jorda. Samen combineren zij de dynamische rijbeleving van Vredestein met de levendige beats van dj Hardwell. "Muziek is de essentie van de rijbeleving. Het remixen van muziek met gebruik van de data van de Vredestein-banden is een vernieuwende methode en brengt muziek en rijden dichter bij elkaar", aldus Hardwell. Hardwell en Jorda passen in de nieuwe strategie van Vredestein. 70% van de 12,5 miljoen volgers van de Nederlandse en Spaanse brand ambassador vallen in de gewenste doelgroep.

Rock your own

In november lanceert Vredestein via www.rocktheroad.com een tool waarmee fans en volgers een eigen versie kunnen remixen van de track van Hardwell. De inzendingen worden door het team van de beroemde dj beoordeeld. De beste drie versies worden beloond met een prijs en gedeeld op de online kanalen van Vredestein.

www.rocktheroad.com
www.facebook.com/vredestein
www.instagram.com/vredestein
Contact | Sitemap | Disclaimer | Copyright © 2012. Apollo Vredestein B.V. Alle rechten voorbehouden.