Nieuws

#ROCKTHEROAD met Vredestein 09-09-2015 | 11:13
Vier de sensatie van autorijden met dj Hardwell en coureur Carmen Jorda

Op het zonovergoten eiland Ibiza vond op 8 september de aftrap van een bijzondere campagne plaats. Het bandenmerk Vredestein kondigde aan te gaan samenwerken met dj Hardwell, tweemaal uitgeroepen tot ’s werelds beste dj, en Carmen Jorda, Spaanse racing development driver. Samen combineren zij de dynamische rijbeleving van Vredestein met de levendige beats van dj Hardwell. Voor een unieke track laat Hardwell zich inspireren door de stuurmanskunsten van Jorda.

#ROCKTHEROAD
Bij het remixen van de track haalt Hardwell zijn inspiratie uit Vredestein-banden van een auto bestuurd door Jorda. “Ik wil met deze track de technische gegevens van de banden vertalen naar dynamische beats die het plezier van autorijden benadrukken”, aldus Hardwell. Daarnaast zorgen de stuurmanskunsten van Jorda voor sensationeel beeld. De mix van Hardwell en Carmen Jorda wordt gevisualiseerd in een video waarin de dj en coureur de hoofdrollen vervullen. In oktober wordt de track met bijbehorende video officieel gelanceerd.

#ROCKTHEROAD is de grootste online campagne in de geschiedenis van Vredestein en dient ter ondersteuning van het winterbandenseizoen. Met een focus op muziek en de uitgebreide toepassing van social media kiest Vredestein voor een nieuwe strategie. “We introduceren met deze campagne de nieuwe merkpositionering van Vredestein,” legt Marco Paracciani, CMO van moederbedrijf Apollo Tyres, uit. “We richten ons hierbij op een jongere doelgroep die houdt van haar auto en de sensatie van het autorijden.”

Rock your own
Fans en volgers kunnen ook zelf aan de slag met mengpaneel en laptop om een eigen remix te maken. Alle inzendingen worden vervolgens beoordeeld door dj Hardwell, waarna de vijf beste composities worden beloond met een prijs. Meer informatie op www.rocktheroad.com

www.rocktheroad.com
www.facebook.com/vredestein
www.twitter.com/vredestein
www.instagram.com/vredestein


Contact | Sitemap | Disclaimer | Copyright © 2012. Apollo Vredestein B.V. Alle rechten voorbehouden.