Nieuws

Tyre Technology Expo 201513-02-2015 | 13:19
Van 10 tot en met 12 februari vond in Keulen één van de grootste, internationale beurzen in de bandenindustrie plaats: Tyre Technology Expo 2015. Op deze beurs presenteren veel (grondstoffen)leveranciers en machineproducenten zich met hun producten. Net als vorig jaar namen Apollo Vredestein B.V. en Vredestein Consulting B.V. weer gezamenlijk deel aan Tyre Technology Expo.

Vredestein Consulting B.V. was aanwezig om de Tyre Technology Training te promoten – en met succes. Deze training is uniek in de bandenindustrie. De meeste bandenfabrikanten stellen hun fabriek of kennis niet beschikbaar voor geïnteresseerden. Vandaar dat er ook veel belangstelling voor deze training is van potentiële kandidaten. Er waren ook veel belangstellenden voor de Know How-technologie en de Greenfield-projecten.

Apollo Vredestein B.V. was genomineerd en won de award: “Tyre manufacturer of the year” vanwege de nieuwe tandemmixer die vorig jaar werd geopend. Voor beide bedrijven bleek de beurs weer een waardevol evenement om aan deel te nemen.
Contact | Sitemap | Disclaimer | Copyright © 2012. Apollo Vredestein B.V. Alle rechten voorbehouden.