Nieuws

Uitstekende onafhankelijke testresultaten Vredestein zomerbanden31-03-2015 | 13:22
Auto’s leveren topprestaties met de Vredestein Sportrac 5 en Vredestein Ultrac Vorti

Voorbeeldige resultaten in onafhankelijke bandentests vormen voor Vredestein de bekroning van intensieve research, miljoenen testkilometers en een hoogwaardig productieproces. De Vredestein Sportrac 5 en de Vredestein Ultrac Vorti werden hoog gewaardeerd in verschillende onafhankelijke Europese bandentests, en behaalden met name uitstekende resultaten in handling op droog wegdek, een laag geluidsniveau en een lager brandstofverbruik.


De behaalde resultaten zijn een bewijs van het succes van Vredestein’s filosofie, waarmee het merk ernaar streeft, om met haar producten, maximale prestaties uit iedere auto te halen.

‘Voorbeeldig’, ‘Zeer aanbevelenswaardig’, ‘Goede prestaties op nat en droog wegdek, lage rolweerstand’, ‘Nummer 1 in handling op droog en nat wegdek, snelste rondetijd nat’; het zijn enkele citaten uit de testrapporten. Het bekende Duitse autotijdschrift Auto Bild en de Duitse en Oostenrijkse verkeersclubs ADAC en ÖAMTC, en consumentenorganisatie Stiftung Warentest hebben de allrounder Vredestein Sportrac 5 en de Ultra High Perfomanceband Vredestein Ultrac Vorti aan hun veelzijdige testprogramma’s onderworpen.

De testresultaten geven uitstekende performance aan op zowel droog als nat wegdek. Volgens Dr. Seshu Bhagavathula, Chief Technology Officer, Apollo Tyres Ltd, “De testresultaten van de Vredestein Sportrac 5 en de andere productlijnen zijn een bewijs van de hoogwaardige technologie en procesinnovatie bij Apollo’s R&D center in Nederland. Het heeft ons geholpen om continue te blijven voldoen aan de hoge eisen van onze klanten.”

Topprestaties en design
Bij Vredestein komen design en technologie op een bijzondere en unieke manier samen. Het in Nederland gevestigde Apollo Tyres Global R&D Centre voor personenwagenbanden werkt nauw samen met de ontwerpstudio’s van Giugiaro in Italië. Form folllows function, heet dat bij Vredestein.

De door Giugiaro getekende lijnen zijn op bijna alle banden van Vredestein terug te vinden, onder meer op de Vredestein Sportrac 5 en de Vredestein Ultrac Vorti, twee belangrijke pijlers in het programma van Vredestein. De vooruitstrevende technologie van Vredestein komt tot uiting in zaken als veiligheid, duurzaamheid, een laag brandstofverbruik en rijplezier. Dat leidt automatisch tot optimale prestaties. Vredestein brengt het beste in iedere auto naar boven.

Groene labels, breed matenpakket

De Vredestein Sportrac 5 is leverbaar in maten van 14 t/m 18 inch, de Vredestein Ultrac Vorti in de maten 17 t/m 22 inch, waarmee is aangegeven dat deze twee banden het grootste deel van de markt afdekken. De groene labels voor remmen en handling op nat wegdek en de geringe geluidsproductie onderstrepen de hoge kwaliteit. Deze zomer zal het matenpakket nog verder worden uitgebreid, waarmee deze twee topbanden voor nagenoeg elke auto op de markt beschikbaar zijn.
Contact | Sitemap | Disclaimer | Copyright © 2012. Apollo Vredestein B.V. Alle rechten voorbehouden.