Nieuws

Podiumplaats Beste Werkgever 2013 voor Apollo Vredestein B.V.08-10-2013 | 17:04


Apollo Vredestein B.V. is verkozen tot één van de Beste Werkgevers van Nederland! Dinsdagmiddag 8 oktober 2013 werden in het DeLaMar Theater in Amsterdam de Beste Werkgevers Awards uitgereikt. Apollo Vredestein B.V. heeft daarbij een fantastische nr. 3 positie in de wacht weten te slepen.

Apollo Vredestein B.V. wordt in vergelijking met andere deelnemende organisaties met name gewaardeerd vanwege haar platte organisatievorm, de erkenning richting medewerkers en de hoge mate van autonomie en rolduidelijkheid die medewerkers ervaren. Het onderzoek wijst bovendien uit dat Apollo Vredestein B.V. beschikt over medewerkers met een hoge mate van loyaliteit, betrokkenheid en veranderingsbereidheid.

Het Beste Werkgeversonderzoek is ontwikkeld door Effectory en Intermediair om een objectief oordeel te kunnen vellen over werkgeverschap onder zo’n 1.100 organisaties. Om als deelnemende organisatie kans te maken op een hoge notering, is het essentieel dat medewerkers met plezier naar hun werk gaan. De balans tussen goed werkgeverschap en goed werknemerschap is een belangrijke voorwaarde voor succes. De behaalde podiumplaats sluit naadloos aan op de aspiraties van Apollo Vredestein B.V. om een belangrijke ‘employer of choice’ te zijn voor medewerkers met ambitie.
Contact | Sitemap | Disclaimer | Copyright © 2012. Apollo Vredestein B.V. Alle rechten voorbehouden.