Nieuws

Slim, intuïtief, consumentgericht: Vredestein lanceert nieuwe website29-06-2017 | 15:58

Vredestein introduceert een gloednieuwe website voor de Europese markt met een nieuwe en innovatieve look & feel, die de producten en het verhaal achter het premium bandenmerk verder onder de aandacht van een nog breder publiek brengt. De nieuwe website waaronder: www.vredestein.nl en www.vredestein.de, combineert een reeks slimme en intuïtieve features, met een nieuw strak design en biedt klanten en dealers van Vredestein direct toegang tot de meest recente informatie over dealers en banden.

De nieuwe website werd ontwikkeld op één Europees platform, die dankzij de verbeterde functionaliteiten, een zeer gebruikersvriendelijke ervaring biedt. Het nieuwe strakke en responsive design zorgt er voor dat de websitebezoeker gewenste informatie nog makkelijker kan vinden, onafhankelijk van het gebruikte apparaat. In het brede assortiment aan banden zoals: personenauto's, lichte bedrijfsauto's, fietsen en landbouwvoertuigen zijn specifieke banden gemakkelijk te vinden. Er is daarnaast een speciale categorie voor klassieke banden aan de website toegevoegd, een marktsector waarin Vredestein een lange traditie heeft. Een andere nieuwe feature is de bandengids, die nuttige tips geeft over het gebruik en onderhoud van banden.

"Dit is een spannend moment voor Vredestein," aldus Tanneke Reinders, Director Marketing en Product Management voor Europa. "De nieuwe website is ontwikkeld met de gebruiker als uitgangspunt, waardoor het gemakkelijk navigeren is en prettig om te browsen. Dit geeft duidelijk aan hoe Vredestein zich blijft ontwikkelen in zowel de werkelijke als de virtuele wereld"

De gloednieuwe website is inmiddels geïntroduceerd in 16 landen in Europa:

Nederland: www.vredestein.nl
Duitsland: www.vredestein.de
Verenigd Koninkrijk: www.vredestein.co.uk
België: www.vredestein.be
Frankrijk: www.vredestein.fr
Spanje: www.vredestein.es
Italië: www.vredestein.it
Oostenrijk: www.vredestein.at
Zwitserland: www.vredestein.ch
Hongarije: www.vredestein.hu
Polen: www.vredestein.pl
Roemenië: www.vredestein.ro
Kroatië: www.vredestein.hr
Zweden: www.vredestein.se
Noorwegen: www.vredestein.no
Denemarken: www.vredestein.dk
Contact | Sitemap | Disclaimer | Copyright © 2012. Apollo Vredestein B.V. Alle rechten voorbehouden.